Drottning Blanka !

Igår jobbade jag, prata med alex på vägen hem och var en sväng hos emelie o myste !
Första dagen på en ny skola idag då, den var blandad. Både bra och dålig kändes det som, får väl ge det en chans och se hur det känns :) Vi hade test i både matte och svenska, SEGT ! Jag gjorde riktigt dåligt ifrån mig, men det var faktiskt första dagen i skolan,,
Nu i eftermiddags var jag med Ollie o Sebbi,, De va trevligt tycker jag allt ;)
Natti ! Det är ju en dag imorgon oxå..

The karate kid

"Livet är inte alla dagar som rullar förbi. Livet är de dagarna du minns" -Men då måste livet vara jävligt kort :/

Haft en lugn dag, nu när de flesta börjat skolan ;)
När ja vakna kolla ja på "Harry potter och fången från azkaban" sen körde pappa mig till stallet så blev de en prommenix med Fatima sen hem igen, käka o in till stan med syster :)
Vi gick på bion, "The karate kid", riktigt bra ! Köpte även massa onyttigt så nu ligger jag hemma o mår illa ;/
Jaja, en dag kvar av sommarlovet o den blir på jobbet hehe..
God natt !
Syster yster

Yippie !

Igår blev de kvällen på stan, mys ! Kolla lite på Lisa Nilson och hyllnings grej till Michael Jackson, mycket trevligt va detta ;)
Söndags dagen börja med att jag åkte (vid 11) till Varberg med mamma och syster, vi hälsade på några gamla grnnar, så kul att se dom igen ! Vi fika och prata, visa bilder och bara tog det lugnt :) Bar sedan av hemåt vid två men fick stå o kö på vägen hem så det tog ett tag,, Svängde in på Ikea i kållered och och kolla lite, mamma sprang så duktigt hem och syrran körde bilen :) Väl hemma fixa jag mig käka och drog in till stan med Emelie :) Vi träffa först Tommy o hans vänner inne på Rix FM festivalen, sen ut o säga hej till Sebbe o några :) Emelie drog med dom hem så jag pallra mig tillbaka till Rix FM och träffa Jossan o Erika vid åtta då när "showen" var slut träffa vi på några andra och gick vidare upp mot café tintin där vi tog en fika med mycket ögongodis ;) Nu är man äntligen hemma och kan njuta av de sista dagarna på sommrlovet, bara 2 dagar kvar,,
Nu skall jag sova i alla fall ;)
Lite bilder från igår och idag :)
Våra gamla grannar och syster
Emelie hjärtat

Fredag den 13:e..

Igår va det fredan 13:e, visste inte de förän ja kom hem från jobbet på eftermiddan, inget speciellt hände vad jag vet, sköönt !
Idag skall ja köpa skydd till datan, kanske till stallet en sväng och träffa Emelie? Vill i alla fall åka in til GBG kalaset ikväll, nu när det äntligen är helg och man är ledig !
Är riktigt nöjd med min nya dator, den funkar as bra o är snabb som en iller ;)
Ungarna på drakbergsskolan är underbar ! Nästa hela dagen igår satt vi och gjorde kompis armband, haha det e as krävande men blir ofta ganska snyggt :)
Jag gjorde detta igår då :)
Love ♥

Jaaaaa !!!

Nu har jag köpt en Macbook Pro, den e grymm :D hihi
Jobbat idag, lekt med datan och färgat Jossans hår med Lovisa :)
En skön men trött dag :/
Orkar inte skriva mer nu, natti !

Jag bara älskar det,,

Hemma igen efter en dag på jobbet och en kväll i stan. Kolla på oskar på storan med alex, jossan och emma, mys och riktigt bra ! Även om vi inte såg någonting.. Sen med emma till espressohouse och käka, mys ! Emma skulle iväg så leta upp alex och jossan, vi gick runt lite i stan och sedan upp till götaplatsen där grymma "teddy bears" uppträdde, riktigt bra och blött :-P Men ligger nu i sängen efter en varm dusch, hör regnet och åskan utanför. Skall sova nu :-) Jag bara älskar när det regnar riktigt mycket när man skall sova, älskar det ! God natt gullungar !

Mysigt !

Igår och idag jobbade jag, de gick bra med massa nya mysiga små barn !
Tog en Frapino Jordgubb/Rabarber innan jag kom från Frölunda, Mumma !


Igår kväll käka jag med mamma, pappa, Indgid och Lennart i stan. Det blev ryggbiff med potatis och rödvinsås, mycket gott ! ( Vi åt på stället till vänster om "Karlssons garage" vid Linné).
Sen åkte jag till kungsport, träffa Sebbe och Emma, vi chilla lite sen kom syster och sa heej, trevligt trevligt.
Sebbe och Emma drog hem så då träffa jag Tommypommy o hans polade en sväng, trevligt det med :)
Sen vid 21 åkte jag hem till gullungarna Sebbe och Emma, vi satt o tjöta ett tag innan jag drog mig hemmåt till sänge, där jag somna med mobilen i högsta hugg.. Hehe
Idag efter jobbet klippte jag mig. Det va så orligt ojämt och slitet så fick klippa av nästan 1 dm.. Jag tyckte det bev kort, men det är mycket frächare nu så det är väl bra :)
Sen träffa jag Alex och Jossan, som jag inte träffat på jätte länge, kul va det att ses igen !
Vi tjöta på som vanligt och fick ett break när jag va hemma och käka. Sen åkta jag och Jossan till 421 för att kolla på macbook pro,, den var fiiiin (a).
Sen hem till jossan och chilla och nu skall jag snart sööva i min goa säng !

Imorgon blir det antagligen Oskar Linnros !


All night long !

Gullefjun !

Igår va jag dukitg o hjälpte till att baka bröd på "hornboreting", en vikinga grej, känner mig ganska dukitg att ja hjälpte till ;)
Sen vid 3 åkte jag hem till Götelaborg ! Där träffa jag "The tree gullefjuns", Emelie, sebbe och Olivia ! Sen kom nårgra fler gullefjun ! Tack för den kvällen allesammans ♥
Idag har jag jobbat på fritids från 8-16, ungarna är så otroligt gulliga, men dom har så mycket energi så man blir trött i huvvet..
Sen bar de av till stan o shoppa med Syster. Köpte två toppar från H&M, svart och beige. En halsduk från cubus och ett par shorts från Monki, helt okej för att vara jag ;)
O ikväll har ja bara chillat med vänner, tack även för denna kvällen ♥

Nu skall jag sova så ja orkar upp till jobbet imon, Nattis !


Some Say Love..

Nu sitter jag ute i laggorn (ladan) och skall snart äta tårta men familj o vänner, för mamma fyller år imon ;)

Grattis mamma !

Idag blev jag väckt tidigt för att dom vuxna börja springa runt i huset, så jag körde bilen ner till havet tidigt och låg där hela dan :) Kunde till och med ligga en stud i havet idag, riktigt gott.
När jag kom hem skulle jag gå en långprommenad med kompisarnas hund, men hon ville inte gå med så fick vända en bit bort, gå tillbaka med Stella o sen gå själv :) Ja gick en lång runda på 7 km på en timma, helt okej :D
Alla säger att det är "tantigt" att gå med stavar, men med musik i öronen, fint väder och stavar är det riktigt gött !
När jag var i uddevalla här om dan såg jag VM båtarna, riktigt häftigt stora är dom, hejja Sverige ! Om dom är med..?
Imorgon offrar jag mig och skall jobba på hornbore ting 12-15, ni som vet vad det är -> kom till korv grejen o håll mig upptagen !
Om 24 h är jag hemma i Göteborg ♥ 

Ha en trevlig kväll så kommer ja tillbaka !

Två flugor i en smäll !

Dator på mitt sommarställe hinner man väl inte me så jätte bra men, men..
Igår och idag har jag jobbat på ett apotek i Uddevalla-Gallionen, som skall öppna nu innom några veckor. Så jag har då hjälpt till med att beställa varor och packa upp dem :) Det har faktiskt varit riktigt kul, trodde jag inte att det skulle bli !
Igår färga jag håret igen, det sliter ju som 1000:an :/ men färgen blir ju bra när han haft lite silver schampo i ;D
Ikväll va jag hos ida o vi lekte lite i Photo shop, HiHi. Ida skall även göra min header, när det nu blir :P
2 dagar kvar, sen bär de av hemmåt mot Göteborg !
 
Fundera på att köpa en "Macbook pro" :D


Min underbara wonderbara syster kom även idag ! Älskar dig ♥


Blondii

Ikväll har Ida färgat håret på mig, Tack !
De blev riktigt bra, bara lite gult o lite grönt haha

Här på sommarstället har vi bara en ugn/spis som står högt upp o jag e inte så lång så måste stå på en stol när jag skall använda spisen. Så när jag hade gjort klart min goda äggröra skulle jag gå ner från stolen och då fick jag en "rund spets" på stolen rakt in i benet så nu har jag ett stort blåmärke där och det gör jätte ont när jag skall gå o sitta ;(
Aja hoppas det går över tills imon då jag skall till Uddevalla och plocka upp varor till det nya apoteket i gallerian :)

God natt


Slapp-dag


Nu har ja precis sovit en stund, känndes som att det behövdes efter en hel dags slappande ;) Men jag har i alla fall åkt en sväng till "stan" eller hamburgsund :P och köpt hår färg. Nu hoppas jag bara på att Ida vill hjälpa mig att färga håret, för det är hon riktigt grymm på ;)
Ne nu skall ja pallra mig upp till de vuxna och vara lite social !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0