Day 20

Day 20- Your favorite blogger

Min favoritblogg är nog emiliaaj's blogg. Den handlar om hennes liv som utbytesstudent och jag tycker helt enkelt den är super bra!
Men även en som jag börja läsa nyligen. Hon heter Anna och hennes blogg är också om hennes liv som utbytesstudent, men allt är tydligen inte så lätt. Jag tycker den är skön att läsa då den känns väldigt ärlig.
De va dagens blogg tips ;)
God natt och gott nytt år om jag inte hinner skriva imon, fullt upp vett ni! Kram!

Day 20

Day 20- Your favorite blogger

Min favoritblogg är nog emiliaaj's blogg. Den handlar om hennes liv som utbytesstudent och jag tycker helt enkelt den är super bra!
Men även en som jag börja läsa nyligen. Hon heter Anna och hennes blogg är också om hennes liv som utbytesstudent, men allt är tydligen inte så lätt. Jag tycker den är skön att läsa då den känns väldigt ärlig.
De va dagens blogg tips ;)
God natt och gott nytt år om jag inte hinner skriva imon, fullt upp vett ni! Kram!

Day 19

Day 19- Nicknames you have; why do you have them

Vickan - Liknar mitt namn och jag har alltid blivit kallad för det :P
Vick - Blev kallad för det i fotbollslaget, vet inte varför :P
Lill Vickan - Mitt smeknamn på jobbet då jag är liten och ung och den minsta av victoriorna på jobbet
Vickie - Liknar mitt namn, blir dock inte kallad detta så ofra
Morsan - Blir oftast kallad det i klassen då jag tydligen är "morsig"
De e väl alla tror ja ;)

Day 18

Day 18- Plans/dreams/goals you have

Okej hmm, framtidsplaner och så är:
Åka som utbytesstudent till USA
Vara sesongsarbetande i fjällen
vara reseledare
resa mycket
bli polis
få barn och familj
flytta till USA (om jag tycker det verkar bra då jag skall dit på high school)
De e väl dom största planerna jag har i alla fall får se vilka jag genomför ;) Ha en bra kväll nu!

Happy Birthday!

Bild på mig och S som föresten fyllde år igår, grattis till henne i efterskott!

A nice tuesday eve with Selma!

Nu sitter ja här i min säng med S. Super trevlig eftermiddag med henne. Massa skratt och många skuldkänslor har visat sig.. Ush vad vi inte gillar dom! Nu skall vi plugga :D (hade vi tänkt i alla fall). Alla får ha en underbar kväll & natt, för de skall ja ;)
pöss

Day 17

Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why

En kompis i USA för att få prova på att gå på college! Hur häftigt vore inte de ;) haha

Day 16

Day 16- Another picture of yourself


Bild på mig (med S) på avslutningsdagen.
Tack även alla för en underbar kväll hos S! God mat och trevliga människor!

My day!

Dagen har varit låååång!
Den har sätt ut såhär:
Jobbat, det gick bra dock en mycket speciell man åt på restaurangen i morse.. (Roland från svenska "so you think you can dance").
Efter det blev det att shoppa på stan där jag även gick omkring med J, trevligt trevligt :). Jag köpte; Present till S, myårs klänning, BH och jobb skor. Det var i alla fall vad jag behövde! Vilket var skönt att jag fick tag på det :D.
Sen åkte jag hem, käka åkte och träna och nu så är jag hemma och har precis tagit en dusch. Skall sova snart då det blir att jobba imon och åka till S på kvällen :)
God Natt.

26/12-04 -> 26/12-10 Six years ago you left us

Det är idag sex år sedan Tsunamin tog många människors liv. En av dessa var A.Z. Jag skänker en tanka till dig, din familj och alla andra familjer som råkat ut för denna hemska händelse.
Även om Tsunamin var en otroligt hemsk händelse i mitt liv har jag lärt mig att man skall uppskatta varje sekund av sitt liv och ta vara på dem man älskar. Jag uppskattar de som finns omkring mig, mer nu än vad jag gjort innan.
Nu är du i Nangijala (som min syster säger) och lär dig så att du kan komma tillbaka till jorden och rädda den med alla andra som följde med dig upp till himmelen/Nangijala.
En extra tanke skänkts till dig idag anna.

Day 15

Day 15- 10 songs that you play all the time

1. Come to your senses - Coffey Anderson
2. Winter - Joshua Radin
3. Man must dance - Johnossi
4. Only you - Joshua Radin
5. Bullet proof - La Raux
6. I am not a robot - MarinaAndTheDiamonds
7. Engel - Rasmus Seebach
8. White light moment - Tove Styrke
9. Grenade - Bruno Mars
10. Heroes - David Bowie
Här är lite låtar jag brukar lyssna på :)

Förlåt!

Förlåt för mitt stela bloggande. Skall bli bättre men jag orkar inte just nu. Jobbar, är med vänner och behöver bara försöka slappna av. I'll be back! <3

Day 14

Day 14- A list of your favorite trends right now

Jag kommer tyvärr inte på något vettigt svar till denna frågan heller :(
Jag är alldeles för trött för att tänka och nu skall jag sova. Gick upp 05.02 idag och skall upp 05.32 imon, JOBBET KALLAR!
(De 2 extra minutrarna är "tvångsrankar").

Hej Då.

Day 13

Day 13- A picture of your room/apartment


Jag orka inte ta massa bilder, kanske kommer annan dag. Så här kommer en bild på lite av min säng och några julklappar ;) På bilden: Muffinsformar, sjal, parfym, ögonbindel, "pyamas byxor", mockasiner, handkräm, underställ och inne-gympaskor. De va lite grejer i alla fall, bra sådana :) Fick även pengar av min pappas farbror :).
Hoppas alla haft en bra Julafoton! God jul allihopa!

Day 12

Day 12- Why did you start blogging?

Hmm, jag tror för att jag ville ha någonstans där jag kunde skriva av mig och förbereda inför mitt utbytesår då ja kommer blogga :) Tror de va de i alla fall och för att många tyckte de va så "töntigt".. Vilket jag absolut inte tycker!

Day 11

Day 11- One "must have" for the season

Har funderat ett tag men hmm, den var svår faktiskt.. Jag har ingen aning. Kan tyvärr inte komma på något.
Något annat ni vill veta istället?

Förlåt för sen uppdatering men har varit upptagen hela dan och kom nyligen hem från J :) Men nu skall ja sova, Natt!

Wednesday

Idag ser det ut så att jag strax skall till stallet. Sen shoppa med syster och kanske träffa J eller träna med Jossan :) Kort och snabbt inlägg! Får se vad som händer!

Jullov!

Nu har jag äntligen fått jullov. Dagen börja inte bra..
Jag kom till stationen 5 min innan pendeln skulle gå men den va självklart sen. Så efter 40 min kom en ersättningsbuss som åkte till Kungsbacka men stannade på alla vanliga hållplatser.
Halv 10 var vi i alla fall i Kungsbacka och i skolan var vi 09.40 (missat 40 min av skolavslutningen). Ambisiösa som vi är stanna vi på 2-3:ornas avslutning för att få se hela.
Min underbara rektor berätta en fin historia om sin pappa och jag tror i alla fall att hälften av dom som var där börja gråta, jag var en av dom.
I alla fall. Efter skolan åkte jag hem till I med E1, E2, R och S. Vi fika, gjorde fina julkort, jag sov en stund och så tog vi massa fina kort och massa tjöt ;)
-> I, E1, S, Jag & R (E2 tar kort) Underbara flickor
Efter det blev det hem, ta de lugnt och sedan vidare till stallet och pyssla lite med hästen och ta en power walk promenad hem, skönt! Nu ligger jag i min underbara säng med min underbara syster och skall snart sova. Som sagt jullov, så nu får jag allt sova ut!
Alla dagar förutom dom jag skall jobba.. Aja långt inlägg som ingen orkar läsa ;) pöss

Day 10

Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad

Okej nu skall vi se..
Glad: You look all the same - Christian Walz
Man must dance - Johnossi
I am not a robot - MarinaAndTheDiamonds
Ledsen: Go on my child - Michelle Featherstone
Not as we - Alanis Moríssette
Uttråkad: Mikrofonkåt - September
(kommer inte på nogon mer..)
Hyped: Jump - Group X
I'm in Miami bitch - LMFAO
White light moment - Tove Styrke
Arg: Vet faktiskt inte vad jag lyssnar på vid dessa tillfällen..

The angry woman.

Okej, som en förklaring på förra inlägget.
Vi kallar dessa killar för J1 och J2. J1 har alltid varit jobbig, babblar hela tiden, lägger sig i allt och slänger spydiga kommentarer. Eftersom han hela tiden varit lite jobbig har man liksom stoppat undan "agrisionerna" (stavning.) man har mot honom, även om dom finns där. J2 däremot har mest hållit sig i bakgrunden och därför inte varit lika jobbig. (Jag försov mig på morgonen och var därför inte på det bästa humöret). Men idag så hade vi en tävlingslek på engelskan/geografin. Helt plötsligt börja J2 anklaga mitt lag för att fuska och allt möjligt. Han var dessutom inte med på första lektionen så jag förstår inte hur han kan komma in och säga massa saker. Kanske inte så stor grej men det sluta lixom inte. Han slängde även spydiga kommentarer mot mig jag jag blev väldigt irriterad. Så helt plötsligt kunde jag inte håla mig längre och sa till honom att "det räcker". J2 och J1 börjar då skratta och jag blir riktigt förbannad. Jag minns inte riktigt allt jag sa men jag skaka av ilska. Ja tror inte jag svor så mycket, även om det kom ut en del fula ord. För det jag ville var att dom skulle förstå att jag mena alvar, att det inte var på skoj längre. Dom brydde sig inte över huvud taget, tyvärr. Men tillslut blev dom lite tysta. Jag gick från rummet för att samla mig och när jag kom tillbaka prata dom i alla fall inte lika mycket. Min lärare verka lite chockad men hon var väldigt gullig och jag förklara för henne att jag fick sagt det jag ville.
Ni i klassen som läser detta och ser att jag sagt fel någon stans, säg gärna till! Eller om det är något ni undrar eller om ni vill ha mer "detaljer" är det bara att skriva, om någon orkat läsa.. Det var i alla fall en lite sammanfattning av dagens händelse.
Det kanske låter som jag är jätte hemsk men jag säger ifrån när jag tycker att någon gått för långt. Jag gillar inte att bli stampad på.

Day 9

Day 09- Something you’re proud of in the past few days

Okej, något jag är proud of.. Jag är faktiskt ganska stolt över att jag sa ifrån till J & J idag i klassen. Kanske inte så glad att jag skällde så mycket på dom men att jag faktiskt vågade säga ifrån.
Jag säger ofta att "jag skall säga till den eller jag skall ta o prata med den mellan 4 ögon". Men i själva verket är det vad jag vill, men inte vad jag vågar göra.
Men idag så var det droppen, jag riktigt "släppte bomben" och sa ifrån. Även om det inte blev så stor reaktion från J & J så kändes det som att andra reagerade på det och tog åt sig, vilket kändes skönt (då dessa är med i J & J's "gäng").
Men jag hade aldrig klarat det om jag inte vetat att i stort sätt hela min klass fanns bakom mig. Tack så mycket för det!


4:e advent

Trevlig 4:e advent, om man nu säger så!
Hoppas alla haft en trevlig dag! Det har jag i alla fall ;)
Såhär har den sätt ut: Jag vakna tidigt, käka frukost och bara njöt av sovmorgonen. Vid 12.30 bar det av till E där vi baka från 13.00-15.00 då resten av gånget kom :) (sammanlagt 13 pers). Vi fika pepparkakor med glasyr (som vi precis hade gjort) drack glögg och tjöta. Tiden rulla på och jag var hemma igen vid halv 9. Käka då middag, pressad potatis med någon super god gryta på kyckling och trattkantareller :D Nu ligger jag i sängen och kollar på "Baby mama" på TV3, rolig men lite konstig film. Nu är det bara två dagar kvar tills jag slutar skolan, skönt att äntligen få lov :)
Hoppas alla har det bra såhär i snön :) (antagligen). God natt, dröm sött!

Day 8

Day 08- Short term goals for this month and why

Hmm, jätte svårt faktiskt.. Men jag skall ta det lugnt och verkligen vila upp mig inför nästa termin, jobba så mycket jag kan och ha ett riktigt roligt lov :). Detta tycker jag låter skönt och super bra :D haha Varför är väl för att jag behöver pengar till USA (därför jag skall jobba) och för att jag är alldelev för stressad (därför jag skall vila). Ja, detta var väl trevligt att veta om mig haha.

I'll Be Home For Christmas.

Idag har de varit en riktig myspys dag :).
Gick upp vid 9, åkte till stallet och red ut när det snöa, riktigt mysigt!
Yrvädret vintern 2008, Haha hon var,, pigg?
Efter det blev de hem och baka pepparkakaor med glasyr på med mamma och syster, goda blev dom allt!
Vid 3 åkte vi in till Haga och vandra runt bland stånden, jag köpte ett te som hette white monkey, super gott var det! Det luktade som någon blomma..? hehe
Jag köpte även en stor "Sara Bernards bakelse", så när jag kom hem så belv de en bit på kakan och en kopp te, gottigott.
Syster med pepparkarorna ;)
Nu blir det snart middag med mamma och efter det blir det Grinchen- Julen är stulen (TV3 19.30). Filmen är riktigt bra och verkligen värd att se!

Day 7

Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you


Tyvärr så har nog skolan mest inverkan på mig. Det är tyvärr alltid skolan som går i första hand och alltid den man rättar sig efter. (de e kanske inte de man menar med "störst inverkan", eller? De va så ja tolka de i alla fall ;)
Jag älskar verkligen min skola, den är superbra! Men det är ändå inte det roligaste, tyvärr :/
See ya!


mission impossible 2

Kollar på mission impossible 2 nu, riktigt bra!
Idag va ja faktiskt väldigt duktig! Jag power walka 30 min till stallet,, sen gjorde jag allt i stallet och gick 30 min power walk hem,, Riktigt skönt :D
Nu skall ja kolla klart på filmen och lyssna på min och J´s playlist -> "we are left alone" och sova,, så natt på er!

Day 06

Day 06- Favorite super hero and why

Super svårt faktiskt..
Men tror det var tjejerna i Totally spies :D Dom var ju så otroligt coola med fina dräkter och allt ;) Ne,, ja vet inte riktigt, men något sånt va de väl :P
Ja gilla mest hon i grönt! Varför? Hon hade långt hår tror ja :P

10.10

Kl är 10.11 och jag har redan kommit hem från skolan.. Det e ju skönt ;)
Nu blir de snar att ta sig till stallet o så.
Ha de bra så kommer dagens lista senare ;)

Day 5

Day 05- A picture of somewhere you’ve been to


Här är en blid från Indien, det är på andra sidan muren till ett av de hotellen vi bodde på.
Jag kan säga att man tycker saker och ting är hemskt på tv och film. Men att se det i verkligheten går verkligen inte att beskriva.
Tänk att människor lever såhär när vi har det så bra i Sverige.


Day 4

Day 04- A habit that you wish you didn’t have
Oj,, de e ganska många tyvärr :/
Ja knäcker fingrarna och spottar mycket. men jag börjar vänja av mig vid det :D (Mina kompisar slår mig när jag gör det* haha)
Sen pratar jag lite väldigt för mycket vilket många kan tycka är jobbigt men ja kommer på mig själv ibland,, så de e i alla fall ett litet framsteg. Jag har mycke tix/tvångstankar som ja kan styra över men som ja låter vara lixom hehe. Som att alltid kolla brevlådan när ja kommer hem, vad klockan än är och även om någon annan öppnar den framför ögonen på mig så måste jag göra det själv.
De va lite av mina jobbiga vanor hehe,, kul å läsa om förstår jag ;)
Nu blir det smart till gymmet och köra aerobic i en timma, kram!

Wonderful day!

Dagen har spenderats i skolan, hade matte prov, det kändes sådär.. Efter det blev de en trevlig svensk lektion och idrott på de. Kom hem seg och trött vid 17.00. Blev då dusch, mat och film: 27 dresses. Mysig film!
Jag tog ledigt från läxor idag så jag har bara legat i soffan med tända ljus, mysig filt och läst bloggar på datorn, riktigt skön kväll!
Nu blir det lite med blogg läsande sen sova :) Natti!
Saknar tiden då allt var så lätt.

Day 3

Day 03- A picture of you and your friends
(Gammal) bild på mig och mina barndomskamrater! Vi har tyvärr bara kontakt till och från, men när vi väl ses har vi super kul!
(modevisning)(I va inte med på modevisningen så här e hon).
En blid på mina nyfunna vänner på drottning Blanka underbara är ni!
Får ju inte glömma min super snygga I ;)
En bild på mig och min underbara vän E, Älskar dig.

Lucia

Hoppas alla haft en underbar lucia! det har jag i alla fall :). De börja med tända ljus, lucia sång, frukost och lussebulle :D
Efter det blev de litet lucia tåg i skolan, tog inga bilder då jag blev lite surprised över att M var lucia,, men jag tyckte dom var jätte duktiga och modiga,, jag får ta och hänga på nästa år ;D
Efter skolan blev de hem till S med E och plugga, (juste! åt gröt i skolan oxå ;). Vi åt även pizza/kebab talrik -> TACK ANDERDS!
Och nu kom ja hem från gymmet för att tag sen och skall kolla på Definitely, Maybe. Hoppas den e bra!
Glad lucia på er alesammans :) (säger man så?!).

Day 2

Day 02- The meaning behind your Blog name
Jadu, mening och mening,, det är helt enkelt hela mitt namn, Victoria Linnéa Ahlberg ;)
Ser på Svenskan hjältar-galan, riktigt bra!

Lussekatter

Gott med nybakade lussekatter och ett glas med kall mjölk till, mums!
(Bilden vill inte va rak..)

Day 1.

A recent picture of you and 5 interesting facts about yourself.
En blid då:
1. Jag älskar mat :D
2. Jag lärde mig ordet mannekäng i fredags :D (Aldrig hört det innan).
3. Jag fyller år i april
4. Jag har egentligen råttfärgad hårfärg.
5. Jag gillar att resa ;)

We Are Left Alone.

Har inte så mkt att skriva om så tänkte göra en lista:
(tog den från en blogg som jag läser).
Day 01- A recent picture of you and 5 interesting facts about yourself
Day 02- The meaning behind your Blog name
Day 03- A picture of you and your friends
Day 04- A habit that you wish you didn’t have
Day 05- A picture of somewhere you’ve been to
Day 06- Favorite super hero and why
Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you
Day 08- Short term goals for this month and why
Day 09- Something you’re proud of in the past few days
Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 11- One "must have" for the season
Day 12- Why did you start blogging?
Day 13- A picture of your room/apartment
Day 14- A list of your favorite trends right now
Day 15- 10 songs that you play all the time
Day 16- Another picture of yourself
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 18- Plans/dreams/goals you have
Day 19- Nicknames you have; why do you have them
Day 20- Your favorite blogger
Day 21- A picture of something that makes you happy
Day 22- What makes you different from everyone else
Day 23- Something you crave for a lot
Day 24- Your top 3 favorite shoes
Day 25- What I would find in your bag
Day 26- Your favorite times of the year
Day 27- whats your favorite color
Day 28- Wish list
Day 29- One item you love in your closet
Day 30- Your favorite song.
Alltså blir de bloggande 30 dar fram över i alla fall :)

Finally!

Hellu! Jag skrev inte igår som  ni kanske märkt? De beror på att ja plugga, träna, plugga och somna med Geografi boken på magen med högsta volym i örenen från bra musik. Jag märkte att när jag läste om vulkanerna börja det stå att jag åkte skidor ner för en backe och sånt, så jag bestämde mig för att sova en stund (21.15) så ja sov till 10 sen gick ja o la mig,, skönt!
Idag har ja i alla fall vari i skolan, inget speciellt där bara prov, lektion, läxförhör, lektion, sluta.. Så de blev hem skriva idrotts inlämning, yoga och skriva klart idrotten. Måste bara säga att YOGA är så otroligt skönt! Det jobbigaste är dock att man alltid somnar i slutet, de gr jag i alla fall!
Min rektor har inte svarat än om ja kan åka till USA eller ej. Jag får panik på henne! Men hon har tydligen massa att göra så jag får väll hålla mig.
Ifall ingen visste så bor jag i Göteborg och här är det massor med snö och jag älskar det! Alla säger att det är så kallt och att man fryser, klart man gör! Det är det som kallas vinter :D Och dessutom så klagar man alltid på att det är för varmt på sommaren så man är aldrig nöjd.. Aja ja tycker i alla fall om snön, den är mysig !
Hoppas på en super kul helg, komme förhoppningsvis upp bilder från händelsen på lördag,, om korten blir bra :D
Nu har ja skrivit massa skit,, orkar någon läsa? Nu skall jag kolla lite bloggar sen sova :)
Foto & redigering Ida
Mitt kära sommarställe förra vintern, älskar detta stället. PS. Fjällbacka måste upplevas! DS.

What if?

Sova? Nae kan ju alltid plugga istället...
Har tyvärr bara gjort engelskan idag, orka inte mer.. så jag somna vid bordet när jag plugga så ja la mig o soffan och sov en stund sen har jag kollat bloggar så inget plugg här inte!
Någon som vill hjälpa mig att gör om min blogg? Ingen aning om hur man gör så hjälp mig gärna ! :D
Bara en lektion imon, 13.30-14.40. Känns onödingt men måste tyvärr gå :/.
Blir o stiga upp tidigt imon ändå för S och E kommer på "brunch" och så skall vi jobba naturkunskaps arbete mys blir det nog!
Måste bara berätta att min idrottslärare än MKT speciell. Han ger MVG till alla som har gjort "den" uppg. spelar ingen roll om den va bra eller dålig. Dom som gjort delar av den har gått VG+. Hur fan går det ihop?! Förstår om ni inte fattar för jag kan inte förklara bra.. Men aa,, ja han e jätte konstig :/
Vad vill ni att jag skall skriva om här på bloggen? Säg vad som helst, ställ frågor eller bara kommentera!
Ne nu skall ja dra mig till sängen ändå! Hoppas alla haft en bra dag med,, plugg?! hehe
Visst va man snygg när man va liten ;)

This Is My Life.

Sitter här med Engelska, Geografi, Spanska och Idrott,, allt bara till denna veckan. Det är verkligen inte kul med läxor när man känner sig stressad att gör dom :( Men måste man så måste man..
Nu blir det en trevlig dagens!
Dagens händelse: Läxoooooor i stora lass
Dagens planer: Plugga och kanske kolla någon mysig film?
Dagens mat: Pappas falukorv i ugnen med potatismos o självklart keppup o senap ;)
Dagens kläder: Strumpbyxor, shorts, gulligt linne, kofta och halsduk
Dagens smink: Mascara & consier
Dagens frisyr: Klämma och hårnålar
Dagens bästa: Att jag fick MVG på idrotten
Dagens sämsta: Tobias Andersson.
Dagens roligaste: De där vi kolla på på svenskan ;)
Dagens vill ha: LOV!
Dagens låt:
Man Must Dance - Johnossi
Nu blir det att plugga som en galning, haj
.Ja saknar "landet" och alla underbara människor där DS.

Happy birthday dad!

Idag fyller min kära pappa år, grattis till han!
I Love You Dad
Jag älskar vintern just för att det är så mysigt med snö och allt,, men jag saknar sommaren då ja kan använda mina älskade Coverse :(,, Jaja bara ett par månader kvar tills dess ;)
(bild jag tog..Förra sommaren tror ja,, mina älskade Converse)

I'd rather be with you.

Jag har så otroligt mycket i skolan nu innan jullovet så hinner inte blogga så mycket, tyvärr!
Idag har jag varit i skolan o haft det skönt. Fick sluta vid halv 1 så skulle jag, E och S skulle skynda oss till pendeln men på halva vägen kom vi på att vi kunde gå till espresso house istället, så smarta är vi! Så vi gick till kungsmässan, fika och plugga på espresso house i hela 2 timmar, fick som tur e mycket gjort, skönt! Efter det blev de hem, plugga lite och nu kom jag nyss hem från gymet :)
En fin bild på S och E från espresso house!
Pöss !

Idol 2010 - Semi

Sitter o kollar på IDOL nu,, varför måste alla vara så bra! :(
Dagen har varit skön börja med skolan där vi ahde LPL snacka och gick igenom lite saker, hade även lite mys med tända ljus och så :) Efter det så hade vi svenska, gjorde inte så mycket slappa o prata med alla bara. Åkte sen direkt till Friskis och gyma. Det var riktigt skönt idag även om inte mina knän va med på noterna :/.
Ja har även kollat in på massa bloggar om utbytesstudenter i USA. Jag vet att det är 1 1/2 år kvar men jag är redan nervös.. Hoppas ja kommer över det!
Dagens !

Dagens händelse: Gyma (som alltid..)
Dagens planer: IDOL och sova
Dagens mat: Rostbiff med potatis o béa!
Dagens kläder: Strumpbyxor, knästrumpor, kjol, vitt linne med peac-märke och svart kofta
Dagens smink: Mascara & consier
Dagens frisyr: Klämma
Dagens bästa: Olle hedman
Dagens sämsta: Att jag inte gjorde någonting på svenskan
Dagens roligaste: Selma kanske? haha
Dagens vill ha: Jul
Dagens låt: All ye, Acoustic - Coffey Anderson
En lien bild på mig - Imon skall syster klippa mig,, Hoppa de blir bra! pöss

.

Hej sitter i skolan!!!
Ha de bra
HEJ då!

Jag siktar mot toppen så långt jag kan gå!

Shulelulu :)
I morse skulle jag kolla på Julkalendern,, han bara se 2 min innan jag behövde gå till bussen :(. Men gud vad dålig den värkar ! Jag vill ha tillbaka "Mysteriet på greveholm" eller "Karusellerna sover"! Vad gillar ni för julkalendrar? PS. Man kan aldrig bli för gammal för att kolla på julkalendern. DS.
I skolan gjorde jag inte så mycket, hade naturkunskap där vi böja med ett arbete sen hade vi långrast då ja kolla på OTH (Så spännande!) och gjorde engelska. Sen på engelska lektionen fick alla flipp och bara satt och skratta och tjöta,, mysig dag i alla fall!
Nu sitter jag hemma i soffan med en kopp te och gör spanska. Blir sen träning ikväll,, vid 8 pm, men det är skönt för då kan man bara gå och lägga sig när man kommer hem.
Jaja,, kanske skriver mer sen, Hade!

RSS 2.0